aplicatii3

De ce să folosiți înclinometre fără fir?

Topografia și topografia terenurilor reprezintă măsurarea și cartografierea mediului înconjurător folosind matematică, tehnologie și echipamente specializate.

Beanair oferă senzori fără fir dovediți pe teren și rentabili pentru topografie:

  • Inclinometrele/înclinarea fără fir (Ref: BeanDevice® HI-INC Xrange) pot monitoriza traversele de cale ferată, alunecările de teren și deformarea în timpul lucrărilor de construcție.
  • În combinație cu sistemul nostru DAQ fără fir (Ref: BeanDevice® AN-mV) , senzorii pentru celule de sarcină și tensometre pot fi utilizați pentru măsurători de deformare și tensiuni.

Modul sondaj

Inclinometrul wireless poate trimite o notificare de alarmă când este atins un prag. Un instrument puternic de gestionare a alarmelor disponibil pe software-ul BeanScape® permite utilizatorului să configureze pragul de alarmă și să genereze o notificare automată de alarmă prin e-mail. O notificare „bătăi inimii” este transmisă frecvent și ține utilizatorul informat despre starea sa actuală.

Mai multe informații despre modul Sondaj: Urmărește videoclipul nostru de pe Youtube

Monitorizare de la distanță și generare de alarme prin e-mail

Datorită Beangateway® 4G , accesul la distanță poate fi implementat cu ușurință:
Pe site-ul de monitorizare, senzorii wireless sunt conectați la BeanGateway® 4G . Toate datele măsurate sunt colectate și transmise pe internet prin rețeaua 3G/4G/LTE.
La birou, software-ul de supraveghere BeanScape® este instalat pe un PC sau Laptop configurat cu funcția „PORT/IP forwarding”. Un management integrat al alarmelor permite generarea de alarme prin e-mail.