Servicii


Pentru rezultate perfomante, ai nevoie de o echipa performanta.

Serviciile noastre in domeniul mentenantei ? Calitative, rapide si profesionale, exact ca un bilet de avion la clasa Business, dar la pretul de economy.


VIBRATII

Masuratori de vibratii globale pentru toate tipurile de masini dinamica rotative pentru stabilirea calificativului de functionare.

DIAGNOZA VIBRATII

Masuratorile de vibratii utilizand analiza FFT identifica sursa problemei masinii. Se identifica probleme precum dezalinieri, dezechilibrari, jocuri in rulmenti si alte defecte.

SONOMETRIE

Masuratori de zgomot utilizand sonometre de Clasa 1, conform standardelor impuse de UE. Dozimetrie pentru stabilirea dozei de zgomot perceputa de personal.

ECHILIBRARE

Echilibrare statica si dinamica pentru toate tipurile de masini dinamice rotative (ventilatoare, exhaustoare, motoare electrice, etc.) prin adaugare sau inlaturare de masa.

ALINIERE

Aliniere laser a arborilor pentru toate tipurile de ansamble (motor – pompa, reductor, ventilator, etc.). Aliniere pe orizontala si verticala utilizand sisteme performante.

ALINIERE GEOMETRICA

Solutii speciale de masurare a liniaritatii, paralelismului, planeitatii, unghi drept si alte aplicatii dedicate.

ALINIERE HIDRO & TERMO

Alinierea laser a alezajelor pentru turboagregate cu o precizie inalta, alinierea pe verticala a arborilor hidro si masurarea planeitatii lagarelor.

TERMOGRAFIE

Masuratori termografice pentru diagnosticarea tablourilor electrice si depistarea defectelor. Analiza izolatiei termice la cladiri.