Servicii

De ce este importantă mentenanța?

Mentenanța are un impact major asupra securității și sănătății în muncă. Întrucât este o activitate cu risc ridicat, ea trebuie efectuată în condiții de siguranță, de către specialiști în domeniu și cu protecție adecvată a tuturor lucrătorilor implicați și prezenți la locul de muncă

Pentru rezultate perfomante, ai nevoie de o echipa performanta.

Serviciile noastre in domeniul mentenantei ? Calitative, rapide si profesionale, exact ca un bilet de avion la clasa Business, dar la pretul de economy.

Vibrații

Măsuratori de vibrații globale pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative pentru stabilirea calificativului de funcționare.

Sonometrie

Măsuratori de zgomot utilizând sonometre de Clasa 1, conform standardelor impuse de UE. Dozimetrie pentru stabilirea dozei de zgomot și vibrații percepute de personal.

Echilibrare

Echilibrare statică și dinamică pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative (ventilatoare, exhaustoare, motoare electrice, etc.) prin adăugare sau înlăturare de material.

Diagnoză de vibrații

Măsuratorile de vibrații utilizând analiza FFT identifică sursa problemei mașinii. Se identifică probleme precum dezalinieri, dezechilibre, jocuri în rulmenti și alte defecte

Aliniere geometrică

Soluții speciale de măsurare a liniarității, paralelismului, planeității, unghi drept, aliniere role cu un sistem unic și alte aplicatii dedicate.

Aliniere hidro&termo

Alinierea laser a alezajelor pentru turboagregate cu o precizie înaltă, alinierea pe verticală a arborilor hidro și măsurarea planeității lagărelor.

Aliniere

Aliniere laser a arborilor pentru toate tipurile de ansamble (motor – pompa, reductor, ventilator, etc.). Aliniere pe orizontală și verticală utilizând sisteme performante

Termografie

Măsuratori termografice pentru diagnosticarea tablourilor electrice și depistarea defectelor. Analiza izolației termice la clădiri.

Testări la vibrații

Servicii de testare la vibrații și șocuri a componentelor auto, electrice, militare sau aeronautice. Verificarea fiablitiății și punctelor slabe ale subansamblelor sunt importante pentru asigurarea unui produs calitativ.

Ești interesat de serviciile nostre în domeniul mentenanței industriale