Suntem o echipă foarte dedicată.

Cum te putem ajuta?

Cum te putem ajuta?

Pentru că mentenanță este o activitate cu risc ridicat, ea trebuie efectuată în condiții de siguranță, de către specialiști în domeniu și cu protecție adecvată a tuturor lucrătorilor implicați și prezenți la locul de muncă.

Vibrații

Măsurători de vibrații globale pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative -> stabilirea calitativului de funcționare.

Sonometrie

Măsurători de zgomot utilizând sonometre de Clasa 1, conform standardelor europene, dar și dozmietrie pentru stabilirea dozei de zgomot și vibrații percepute de personal -> siguranță la lucru.

Echilibrare

Echilibrare statică și dinamică pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative (ventilatoare, exhaustoare, motoare electrice și altele).

Diagnoză de vibrații

Măsurătorile de vibrații utilizând analiza FFT identifică sursa problemei mașinii. Se identifică probleme precum dezalinieri, dezechilibre, jocuri în rulmenți și alte defecte.

Aliniere geometrică

Soluții speciale de măsurare a liniarității, paralelismului, planeității și al unghiului drept. Aliniere role cu un sistem unic și alte aplicații dedicate.

Aliniere hidro & termo

Alinierea laser a alezajelor pentru turboagregate cu o precizie înaltă, alinierea pe verticală a arborilor hidro și măsurarea planeității lagărelor.

Aliniere laser

Aliniere laser a arborilor pentru toate tipurile de ansamble (motor – pompă, reductor, ventilator etc.). Aliniere pe orizontală și verticală, utilizând sisteme performante.

Termografie

Măsurători termografice pentru diagnosticarea tablourilor electrice și depistarea defectelor. Analiza izolației termice la clădiri.

Testări la vibrații

Testare la vibrații și șocuri pentru componentele auto, electrice, militare sau aeronautice. Verificarea fiabilității și punctelor slabe ale subansamblelor sunt importante pentru asigurarea unui produs calitativ.

Suntem o echipă foarte dedicată.

Peste 20 de ani de experiență

Peste 20 de ani de experiență

Am trecut testul timpului! Activăm în acest domeniu de peste 20 de ani și suntem pregătiți pentru orice provocare.

Ne mândrim cu clienții noștri.