aplicatii5

Oferiți o adevărată flexibilitate bancului dvs. de testare

Tehnologia BeanAir oferă soluții pentru materialul rulant, producătorul naval și aeronautic în ceea ce privește testarea și măsurarea, având ca scop reducerea costurilor legate de bancul de testare:
– Automobile: Teste pe calea de rulare și pistă de pământ, încercări în tunel de vânt, banc de testare de laborator
– Căi ferate: monitorizarea vibrațiilor pe roțile trenului, detectarea automată a defecțiunilor pe dispozitive și sisteme sensibile
– Aeronautică: măsurarea confortului, măsurarea testelor de zbor, sistemul de monitorizare a sănătății și a utilizării
– Echipamente navale: Urmărire, monitorizare, supraveghere, banc de încercare subacvatic, monitorizare sala mașinilor
BeanAir a proiectat o nouă familie de senzori wireless robusti și miniaturizați, potriviti pentru medii dure.
Datorită unei rate de eșantionare ridicate (64 KHz pe linia de produse Spacewireless), măsurarea dinamică este acum accesibilă cu tehnologia noastră wireless:
  • Măsurarea șocurilor (SSD– Smart Shock Detection—Tehnologie)
  • Măsurarea înclinării
  • Măsurarea vibrațiilor
Tehnologia senzorului BeanAir oferă o mare fiabilitate, versatilitate, întreținere și tehnologie ușor de implementat.

O tehnologie de detectare dedicată măsurării încorporate

Reduceți costurile de cablare  
 
Costul cablajului devine din ce în ce mai important în dispozitivele și echipamentele încorporate. Costul de integrare, întreținere, precum și greutatea cablurilor induc constrângeri deloc neglijabile care pot fi mai costisitoare decât prețul cablajului singur. BeanAir® vă oferă să reduceți aceste costuri prin alegerea unei instrumente wireless.
 
O transmisie radio optimizată pentru mediul industrial dur
 
În timp ce marea majoritate a sistemelor de măsurare fără fir își arată limitele în mediul industrial dur, BeanAir® a proiectat un concept inovator bazat pe diversitatea antenei, permițând optimizarea calității legăturii radio în medii supuse unor perturbări aleatorii și diverse.
 
Senzori wireless robusti și miniaturizați  
 
Zonele care au fost inaccesibile senzorilor cu fir sunt acum la îndemână datorită dispozitivului cu senzori IOT wireless robust și miniaturizat (clasificare IP66/IP67 și rezistență la șocuri 200G).
 
Un software de supraveghere conceput pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și a se integra în infrastructura dumneavoastră IT  
 
BeanScape® este un sistem de supraveghere și monitorizare în timp real care vă permite să vizualizați și să gestionați în timp real Senzorii IOT fără fir BeanAir® .
BeanScape® este , de asemenea, echipat cu un sistem expert care permite vizualizarea și interpretarea elementelor precum alarmele de măsurare sau de rețea. BeanScape® integrează un server OPC permițând  se integreze în sistemul dumneavoastră IT. Majoritatea instrumentelor platformei de inginerie (MatLab, LabView, WinDev,…) integrează un client OPC.

Aplicații principale ale gamei SmartSensor

Senzor wireless de viteză a vibrațiilor IOT

APLICAȚII

• Măsurare dinamică
• Analiza vibrațiilor
• Măsurare inerțială
• Detectarea mișcării
• Monitorizarea sănătății structurale (SHM)

Senzor wireless dedicat măsurării șocurilor

APLICAȚII

• Sisteme de monitorizare a sănătății și a utilizării (HUMS)
• Măsurarea șocurilor pe vehicule și trenuri
• Monitorizarea transportului
• Testarea căderii
• Teste de impact și de impact
• Măsurarea calității călătoriei

Senzor wireless IOT dedicat pentru măsurarea înclinării

APLICAȚII

• Nivelarea și stabilizarea platformei
• Rotire nivel laser
• Măsurarea pantelor (Clădire, infrastructură) 
• Foraj petrolier
• Măsurarea rotorului axial

Studiu de caz: Măsurarea testelor de zbor

Emisiune
În timpul măsurării testelor de zbor, senzori cu fir sunt utilizați pentru mai multe tipuri de măsurători (vibrații, înclinare, deformare, temperatură, presiune…). Mii de senzori cu fir sunt utilizați în timpul unui test de zbor, crescând complexitatea proceselor de testare în zbor. Senzorii cu fir sunt grei și nu foarte ușor de instalat.
 
Soluţie
Clientul a început să folosească BeanDevice® HI-INC (înclinatorul fără fir) pentru măsurarea înclinării și ruliului pe un avion comercial în timpul testării de zbor. Acest dispozitiv este foarte ușor de instalat (fără cablu), ușor (145g) și vine cu o precizie ridicată (±0,05°). Raza de acțiune wireless în interiorul unui avion este între 35 și 50 de metri. Senzorii noștri wireless IOT se bazează pe standardul IEEE 802.15.4, asigurând o coexistență fiabilă cu alte rețele wireless la 2,4 GHz.
 
Rezultate
Senzorii IOT fără fir BeanAir® s-au dovedit a fi o alternativă excelentă la senzorii cu fir atunci când sunt necesari senzori flexibili și ușori. Senzorii noștri fără fir oferă o stabilitate ridicată pe termen lung și o deviere scăzută a temperaturii. Clientul a decis să folosească alte dispozitive BeanAir® pentru monitorizarea vibrațiilor și detectarea șocurilor.

Studiu de caz: Banc de testare a vehiculelor

Emisiune
La fel ca pistele de testare, bancurile de testare simulează condiții extreme de utilizare pe care le poate suporta vehiculul în anii de utilizare: temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute, vânt etc. Întregul vehicul sau anumite părți ale acestuia sunt supuse unor teste dure de expunere la climă, în camere speciale care reproduc căldura extremă, lumina soarelui, frigul, umezeala sau sunt supuse unor cicluri de testare replicând condițiile de conducere pe role pentru a testa ambreiajul, schimbarea vitezelor și accelerația, la fel ca un pilot care conduce pe diferite drumuri. Scopul tuturor acestor teste este de a se asigura că totul respectă specificațiile tehnice și, mai important, îndeplinește cerințele clienților. Mulți senzori diferiți joacă un rol de sprijin pentru astfel de tipuri de teste. Senzorii cu fir sunt intruzivi și pot fi instalați cu ușurință pe toate părțile vehiculului.
 
Soluţie
BeanAir® și o companie de inginerie specializată în bancurile de testare a vehiculelor (automobile, camioane grele, vehicule industriale, vehicule agricole), și-au unit cunoștințele în efortul de a oferi o soluție inovatoare care va schimba modul în care vehiculele vor fi supuse testării în viitor.
Conceptul de vehicul de laborator „Plug & Drive” respinge limitele în ceea ce privește instrumentarea vehiculelor pe bancul de testare prin integrarea tehnologiei wireless.
 
Testarea sistemului de frânare al vehiculului
Înregistrătorul nostru de date fără fir, BeanDevice® AN-420 a fost cuplat cu un senzor de presiune, permițând clientului să valideze ABS (sistemul de frânare antiblocare) și ESP (Programul de stabilitate electronică) pe un vehicul.
 
Monitorizarea măsurătorilor în timp real
Toate măsurătorile sunt înregistrate și stocate pe Beanscape® . Fiecare măsurătoare este marcată în timp și geoetichetată în timp real pe o lățime de bandă de 1 Hz. Prin urmare, este posibil să se analizeze eficient comportamentul unui vehicul și să-l geolocalizeze atunci când este emisă o alarmă.
 
Rezultate
[wpdatatable id=1 table_view=regular]
[wpdatatable id=3 table_view=regular]

One Comment

  1. Nikita Gonzalez 12/03/2024 at 7:49 pm - Reply

    I love what you guys are up too. This kind of clever work
    and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

Leave A Comment