Zgomotul este un sunet nedorit sau dăunător, așadar instrumentul pentru măsurarea și analiza lui se numește sonometru. Mai mult decât atât, analizorul de zgomote poate identifica cu exactitate frecvențele căutate. Doar măsurarea zgomotului nu este de ajuns, avem nevoie de o analiză, astfel utilizăm un sonometru de clasa 1 cu funcții de analiză în octave. Sonometrele SVANTEK sunt totodată și analizoare în 1/1 și 1/3 (opțional 1/6 si 1/12) octave.

SVAN 279 PRO

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

SV 279 PRO este un sistem de monitorizare în aer liber bazat pe sonometrul SVAN 979 Clasa 1. Carcasa IP 65 conține o baterie cu plumb care timpul de funcționare poate fi extins cu ușurință prin conectarea unei baterii externe sau a unui panou solar. Unitatea inteligentă de încărcare permite utilizarea unui panou solar fără controlere costisitoare și baterii grele. Carcasa este prevăzută cu conectori foarte robusti, rezistenți la apă (standard militar) și sunt furnizați cu o sursă de alimentare externă IP 65.

SVAN 277 PRO

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

SV 277 PRO este un sistem de monitorizare în aer liber bazat pe sonometrul SVAN 977 Clasa 1. Carcasa clasificată IP 65 conține o baterie cu plumb care timpul de funcționare poate fi extins cu ușurință prin conectarea unei baterii externe sau a unui panou solar. Unitatea inteligentă de încărcare permite utilizarea unui panou solar fără controlere costisitoare sau baterii grele.

 

 

SVAN 271 LITE

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

SV 271 LITE este un sistem portabil de monitorizare  bazat pe sonometru clasa 1 SVAN 971, introdus  într-o carcasă impermeabilă dedicată pentru măsurători periodice în câmp.

 

 

 

 

SVAN 258 PRO

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT & VIBRAȚII

Stația de monitorizare a vibrațiilor SV 258 PRO este dedicată măsurării vibrațiilor la clădiri și utilizează metode bazate pe viteza la vârf a particulelor și frecvența dominantă (Peak Particle Velocity PPV and Dominant Frequency). Măsurarea vibrațiilor la corpul uman în clădiri este posibilă deoarece programul permite măsurarea simultană a vitezei și accelerației vibrațiilor in doi pași independenți de înregistrare. În plus, este posibilă efectuarea măsurătorilor de zgomot în clasa 1..

SV 307A

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

SV 307A este cea mai nouă stație de monitorizare a zgomotului de la Svantek dedicată monitorizării permanente a zgomotului. Stația SV 307A integrează un sonometru de clasa 1 și un modem, acestea în carcasa impermeabilă detașabilă. SV 307A este echipat cu un microfon MEMS cu garanție pe viață. Datele de măsurare sunt stocate pe cardul microSD.

 

 

SV 200A

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

SV 200A este cea mai performanta Statie de Monitorizare a Zgomotului cu microfoane integrate pentru Directivitatea Zgomotului (NOISE DIRECTIVITY). Aceasta solutie permite identificarea sursei zgomotelor predominante oferind informatii despre locatia lor in plan orizontal si vertical. In practica, masurarea directiei zgomotelor poate indica sursele de zgomot de interes sau excluderea acestora.

 

 

SVANNET

STAȚIE DE MONITORIZARE ZGOMOT

Aplicația SvanNET configurează stațiile de monitorizare Svantek pentru conectarea la Serviciul Cloud SvanNET și oferă un acces ușor la funcțiile sale.

Versiunea pentru PC a aplicației SvanNET este utilizată pentru prima conectare a unei stații de monitorizare Svantek la SvanNET. Versiunea mobilă permite accesul rapid la contul SvanNET și funcționalitatea acestuia fără a fi necesară utilizarea unui browser web pe un telefon mobil.