Home/Zgomote

Zgomotul este un sunet nedorit sau daunator, asadar instrumentul pentru masurarea si analiza lui se numeste sonometru. Mai mult decat atat analizorul de zgomote poate identifica cu exactitate frecventele cautate.

Doar masurarea zgomotului nu este de ajuns, avem nevoie de o analiza astfel utilizam un sonometru clasa 1 cu functii de analiza in octave.
Sonometrele SVANTEK sunt totodata si analizoare in 1/1 si 1/3 (optional 1/6 si 1/12 octave)

Cunoastem cerintele clientilor nostrii tocmai de aceea, sonometru clasa 1 SVAN 979 este in concordanta cu ultimul standard din domeniu (ISO 61672-2014) , avand posibilitatea de masurare a curbei de zgomot, analiza tonalitate si alte functii performante.

Sisteme de Monitorizare Online

Sistemele sunt destinate măsurării, monitorizării și analizei zgomotului. Acestea sunt sisteme permanente cu microfoane multiple, in functie de aplicatie.

Sonometru & Analizor de Zgomote

Sonometru Clasa 1 cu functii de analiza in octave, in conformitate cu cele mai noi standarde. Performanta & Calitatea definesc produsele Svantek. Diferite modele pentru diferite sarcini.

Statie de Monitorizare Zgomot

Solutiile de masurare temporara sau definitiva reprezinta alegerea optima pentru monitorizarea nivelului de zgomot. Pentru o analiza mai complexa, optional se pot masura si parametrii meteo.

Sonometre Multicanal

Sarcinile complexe necesita aparatura de top, astfel acest analizor de semnale dinamice poate masura cu usurinta pana la 16 microfoane simultan. Aparatul se configureaza in functie cerintele clientului.

Dozimetru Acustic

Fiecare lucrator in mediul industrial este expus la o anumita doza de zgomot. Dozimetrele acustice monitorizeaza aceasta doza, iar la depasirea unei limite stabilite se pot lua masuri de combatere.

Microfoane si Preamplificatoare

Sonometrele utilizeaza microfoane, acestea difera in functie de tipul de masuratori. Descopera aici intreaga gama necesara aplicatiei si aparaturii dumneavoastra.