Vibrometru, Analizor de Vibratii

Indiferent de ramura industrială și de tipul de producție, mentenanța ocupă un loc la fel de important ca și calitatea utilajelor și a pieselor componente.

Ea este esențială pentru a asigura continuitatea productivității, pentru a fabrica produse de calitate superioaraă, pentru a menține competivitatea companiei și nu în ultimul rând pentru menținerea siguranței și fiabilității utilajelor și mediului de lucru.

Pentru mentenanța predictivă se poate utiliza un sistem integrat de monitorizare sau un aparat portabil pentru măsurători de vibrații periodice.

Aparatele portabile de analiza de vibrații se utilizează pentru verificarea și diagnosticarea stării de funcționare a mașinilor. Pentru măsurători periodice se recomandă utilizarea funcției de colectare în rută, astfel se păstrează un istoric detaliat și complet a tuturor mașinilor monitorizate.


Există sute de probleme care pot conduce la expunerea la vibrații excesive a unui utilaj dinamic. Pentru a găsi sursa vibraţiilor, se impune efectuarea unei analize detaliate de vibraţii. Masurare vibratii


A4900 Vibrio M

Vibrometru portabil cu functii de analiza vibratii, colectare date in ruta, conditie rulmenti si detectare automata a defectelor.

Deschide

A4900 Vibrio M EX

Varianta Anti-EX pentru masuratori si analize in medii stricte & periculoase. Cea mai inalta certificare Zona 1 Ex – vibratii globale, spectru FFT, masuratori in ruta.

Deschide

Svan 974

Vibrometru digital si analizor de vibratii dedicat pentru masuratori in domeniul industrial. Masuratori simultane a parametrilor de vibratie: acceleratie, viteza si deplasare.

Deschide