Acasa/Vibratii

Indiferent de ramura industrială și de tipul de producție, mentenanța ocupă un loc la fel de important ca și calitatea utilajelor și a pieselor componente.

Ea este esențială pentru a asigura continuitatea productivității, pentru a fabrica produse de calitate superioaraă, pentru a menține competivitatea companiei și nu în ultimul rând pentru menținerea siguranței și fiabilității utilajelor și mediului de lucru.

Pentru mentenanța predictivă se poate utiliza un sistem integrat de monitorizare sau un aparat portabil pentru măsurători de vibrații periodice.

Aparatele portabile de analiza de vibrații se utilizează pentru verificarea și diagnosticarea stării de funcționare a mașinilor. Pentru măsurători periodice se recomandă utilizarea funcției de colectare în rută, astfel se păstrează un istoric detaliat și complet a tuturor mașinilor monitorizate.

 


Există sute de probleme care pot conduce la expunerea la vibrații excesive a unui utilaj dinamic. Pentru a găsi sursa vibraţiilor, se impune efectuarea unei analize detaliate de vibraţii. 

Sisteme de Monitorizare Online

Sistemele sunt destinate măsurării, monitorizării și analizei parametrilor tehnici ai mașinilor dinamice rotative utilizate în industria energetică, chimică, metalurgică, alimentară, construcții etc.

Analizoare de Vibrații Multicanale

Analizoarele Multicanal se utilizează pentru inspecția periodică a mașinilor, menținerea unui istoric prin utilizarea funcției de măsurare în rută și reparația lor în cazul unor defecțiuni. Măsurătorile se fac rapid când sunt conectați mai mulți senzori sau se utilizează senzori triaxiali.

Vibrometre & Analizoare Vibrații

Vibrometre portabile & robuste cu functii performante de analiza si masuratori in ruta.

Vibrometre Laser

Vibrometrele Laser Doppler se utilizeaza cu usurinta si rapiditate. Acestea sunt folosite pentru masurarea parametrilor mecanici si acustici, non-contact si non-reactivi cum ar fi deplasarea vibratiei, amplitudinea, viteza si acceleratia.

Sisteme de Testare la Vibrații

Sistemele de Testare la Vibrații și Șocuri / Shaker sunt dedicate pentru simularea vibrațiilor din mediul real. Shaker-ele se utilizează în mod special în domeniul automotive, electronic și militar pentru testarea fiabilității pieselor.

Senzori de Vibrații

Senzori de vibrație de joasă și înaltă frecvență, accelerometre de diferite sensibilități, senzori între-fier, senzori de proximitate, senzori seismici, senzori miniaturizați, etc. Toată gama de senzoristică necesară.

A4910 Lubri

Monitorizare si Controlul procesului de lubrifiere simultan cu masurarea anvelopei de rulment

close

Rămâi informat

Despre știri, servicii noi și cele mai recente proiecte.