SVAN 958A

Analizor Spectral Vibrații și Zgomote 4 Canale

Analizorul de zgomote și vibrații cu patru canale SVAN 958A este dedicat pentru toate aplicațiile care necesită evaluarea simultană a vibrațiilor și a sunetului din clasa 1. Fiecare dintre cele patru canale de intrare poate fi configurat independent pentru detectarea sunetului sau a vibrațiilor cu diferite filtre și constante de timp ale detectorului RMS, oferind utilizatorilor o flexibilitate enormă de măsurare.

SVAN 258 PRO

Stația de monitorizare a vibrațiilor SV 258 PRO este dedicată măsurării vibrațiilor la clădiri și utilizează metode bazate pe viteza la vârf a particulelor și frecvența dominantă (Peak Particle Velocity PPV and Dominant Frequency). Măsurarea vibrațiilor la corpul uman în clădiri este posibilă deoarece programul permite măsurarea simultană a vitezei și accelerației vibrațiilor in doi pași independenți de înregistrare. În plus, este posibilă efectuarea măsurătorilor de zgomot în clasa 1.

SVAN 106A

Analizorul de vibrații SV106A este destinat pentru măsurarea vibrațiilor la clădiri și pentru măsurători la corpul uman (HVM) pe șase canale analogice de intrare simultan. Instrumentul îndeplinește cerințele standardului ISO 8041-1: 2017 și este o alegere ideală pentru măsurători conform ISO 2631-1,2 & 5, ISO 5349 și directiva 2002/44/CE a Parlamentului European.