Descoperiți colecția noastră excepțională de roboți colaborativi, concepuți pentru a optimiza eficiența, siguranța și flexibilitatea în unitatea dumneavoastră de producție. Sporiți productivitatea și calitatea operațiunilor cu aceste echipamente, create special pentru performanță și eficiență.

În era modernă a industrializării inteligente, roboții colaborativi au un rol esențial în automatizarea și optimizarea proceselor de producție. Acești roboți sunt proiectați să colaboreze în siguranță cu oamenii, crescând productivitatea și reducând riscurile, fiind echipați cu senzori de ultimă generație și software de control care le permit o interacțiune eficientă cu mediul de lucru.

Fie că vorbim despre manipulatoare mobile, roboți colaborativi pentru diverse sarcini sau vehicule autonome, aceste tehnologii de vârf sunt indispensabile pentru viitorul fabricării inteligente. Ele nu doar că îmbunătățesc siguranța și eficiența, ci oferă și soluții flexibile și scalabile, personalizabile pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei industrii.

În acest articol, vom analiza diferitele tipuri de roboți colaborativi și autonomi, explorând modul în care aceștia pot revoluționa afacerea dumneavoastră.

De ce să alegeți roboți colaborativi?

Roboții colaborativi de la Han’s Robot sunt creați pentru a lucra în armonie cu oamenii. Dotati cu tehnologii de ultimă oră, aceștia oferă o experiență remarcabilă și pot fi implementați într-o varietate largă de industrii și procese. Vă întrebați cum reușesc să facă asta?

Cu ajutorul roboților noștri, flexibilitatea și eficiența sunt asigurate datorită tehnologiei avansate, senzorilor de înaltă precizie și sistemelor de control sofisticate. Fiecare model este proiectat pentru siguranță, adaptabilitate și performanță optimă.

Acești roboți sunt disponibili în diverse modele, fiecare adaptat pentru sarcini specifice, variind în greutate, capacitate de încărcare și altele. De la modele mai ușoare, perfecte pentru manipularea sarcinilor mici, până la modele robuste, capabile să suporte încărcături mai mari, roboții noștri oferă soluții ideale pentru orice necesitate industrială.

Robotul Colaborativ Elfin

Robotul colaborativ Elfin cu 6 axe transformă liniile de producție automatizate, fiind ideal pentru asamblare, preluare, sudare, șlefuire, pulverizare și multe alte aplicații. Acest robot revoluționar are un design unic cu module duble de articulație, fiecare modul de mișcare având două articulații, creând astfel o structură cinematică distinctivă.

Această inovație nu doar că îl diferențiază semnificativ de majoritatea roboților colaborativi disponibili pe piață, dar îi conferă și o flexibilitate excepțională în operare, garantând performanțe de neegalat.

Robotul Colaborativ Elfin-Pro

Elfin-Pro reprezintă evoluția avansată a robotului colaborativ Elfin, oferind performanțe superioare și o gamă largă de avantaje. Menținând toate beneficiile modelului original, cum ar fi varietatea de modele, implementarea ușoară, precizia ridicată și flexibilitatea excepțională, Elfin-Pro aduce un plus de valoare prin integrarea tehnologiei AI de ultimă generație, controlului avansat al forței și sistemelor de viziune la capăt.

Designul modular cu articulații duble este acum îmbunătățit printr-un proces inovator de tratare a suprafețelor, oferind o stabilitate și o fiabilitate sporită. Aceste îmbunătățiri fac din Elfin-Pro un partener ideal pentru colaborarea om-robot, extinzând semnificativ gama de aplicații posibile.

Robotul Colaborativ Heavy Payload

Robotul Heavy Payload S de la Han’s Robot este special conceput pentru sarcini grele, oferind o capacitate de încărcare impresionantă și o rază extinsă de acțiune a brațului. Acest robot poate manipula cu ușurință sarcini de până la 35 kg și operează într-un radius de lucru de 1650 mm până la 1800 mm, fiind ideal pentru diverse aplicații precum încărcarea și descărcarea mașinilor, paletizarea, asamblarea și manipularea sarcinilor grele.

Robotul Heavy Payload de la Han’s Robot este soluția perfectă pentru utilizatorii care doresc să-și îmbunătățească productivitatea, oferind o creștere semnificativă a performanței, protecție avansată, timp de răspuns rapid și o capacitate superioară de a rezista interferențelor.

Robotul Colaborativ Elfin-Ex Explosion-Proof

Elfin-Ex, robotul colaborativ antiexplozie, redefinește standardele de siguranță în medii cu risc ridicat. Certificat național pentru protecția împotriva exploziilor, Elfin-Ex poate înlocui lucrătorii în condiții periculoase, reducând semnificativ riscurile operaționale.

Acest robot avansat utilizează un sistem antiexplozie cu presiune pozitivă compensată pentru scurgeri, izolând eficient sursele de aprindere. Carcasa sa este proiectată cu multiple straturi de etanșare, creând o structură antiexplozie combinată de siguranță intrinsecă și presiune pozitivă.

Echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii pozitive, Elfin-Ex poate supraveghea în timp real presiunea gazului de protecție, oferind protecție continuă împotriva întreruperilor de curent. Acest mecanism blochează intrarea gazelor combustibile și a prafului exploziv, prevenind astfel riscul de explozie. Robotul nu doar că îmbunătățește siguranța, dar și optimizează eficiența în medii de lucru extrem de periculoase.

Vehicul Autonom Multi-senzor HR AGV

HR AGV de la Han’s Robot reprezintă viitorul vehiculelor autonome multi-senzor, revoluționând sarcinile de intralogistică internă. Acest robot inteligent transportă obiecte autonom și navighează liber în mediul său, ușurând munca angajaților și crescând eficiența operațională.

Echipat cu un radar avansat pentru evitarea obstacolelor, HR AGV funcționează continuu și în deplină siguranță, fără întreruperi. Sistemul său integrat de navigație autonomă și software-ul de dispecerizare permit utilizarea simultană a mai multor unități HR, asigurând funcționarea neîntreruptă a producției și flexibilitatea maximă în manipulare. HR AGV nu doar că îmbunătățește eficiența, dar redefinește și standardele de siguranță și productivitate în mediile industriale.

Manipulator Mobil STAR

Manipulatorul STAR de la Han’s Robot este o soluție avansată și inteligentă pentru operațiuni complexe. Combinând brațul mecanic, robotul mobil, sistemul de viziune și prinderea precisă, STAR efectuează prinderea, manipularea, asamblarea și detectarea materialelor cu eficiență maximă.

Adaptabil la diverse medii de lucru, STAR se integrează ușor cu sistemele existente ale clienților, oferind o programare flexibilă și implementare rapidă. Dezvoltat intern, STAR oferă un raport excelent cost-performanță și o scalabilitate robustă, conectându-se la MES sau alte sisteme pentru soluții personalizate.

Ideal pentru industria 4.0, STAR este utilizat în electronice, produse metalice, piese auto, energie, sănătate, servicii familiale și multe altele, redefinind productivitatea și flexibilitatea în diverse industrii.

Transformarea Automatizării: De la Roboți Tradiționali la Roboți Colaborativi

Roboții industriali tradiționali și cei colaborativi reprezintă două evoluții majore în domeniul automatizării. Roboții tradiționali sunt adesea mari, puternici și separați de muncitori pentru siguranță, fiind utilizați în operațiuni repetitive și de mare volum. În contrast, roboții industriali colaborativi (coboți) sunt proiectați pentru a lucra alături de oameni, oferind o flexibilitate și o siguranță sporite.

Echipați cu senzori avansați și software inteligent, coboții pot detecta prezența umană și își ajustează automat mișcările pentru a preveni accidentele. Această colaborare armonioasă nu doar că îmbunătățește eficiența și productivitatea, dar și creează un mediu de lucru mai sigur și mai adaptabil, revoluționând modul în care tehnologia și forța de muncă interacționează.

Industrii               3C            Automobile           Sănătate           Prelucrarea metalelor            Educaţie           Retail nou           Articole sanitare


Aplicații           Sudare       Încarcă – descarcă         CNC                  Paletizarea                    Măcinare         Înșurubare               Pulverizare


Detectare           Marcare            Manipulare              Asamblare                   Tăiere        Curatenie Lipire       Inspecția conductelor

Concluzie

Roboții colaborativi aduc un plus considerabil de eficiență, siguranță și flexibilitate în fabrica dvs., transformând modul de operare și reducând costurile. Ei sunt esențiali pentru diverse ramuri industriale, de la asamblare și manipulare, până la inspecție și logistică.

Dacă doriți să vă optimizați procesele și să vă creșteți productivitatea, contactează-ne pentru o ofertă personalizată și descoperă cum roboții noștri pot revoluționa afacerea dvs.

Published On: 03/06/2024By