PERFORMANȚĂ & CALITATE

Soluția ideală pentru măsurători de vibrații la orice utilaj dinamic rotativ, cu diverse aparate pentru operatori începători sau experimentați.

Adash Romania oferă soluții și produse pentru diagnoza de vibrații dedicată tuturor clienților în funcție de nevoile și bugetul lor. Ne dorim ca clienții noștrii să beneficieze de funcțiile aparatelor noastre care îi vor ajuta în identificarea problemelor și în rezolvarea lor.

Produse

  • Aparate Portabile

  • Sisteme Vibrații Online

  • Software și altele

Servicii

  • Vibrații

  • Echilibrări
  • Alinieri
  • Termografie

Un singur aparat pentru toate masuratorile necesare unui utilaj dinamic rotativ! Economisesti timp cu noul VA5 PRO, cu o singura deplasare la un motor poti efectua Masuratori de Vibratii, Diagnoza de Vibratii, Run Up, Analiza Lubrifiere Rulmenti, Stetoscop (pentru analiza rulmenti), Bump Test, Analiza Curent Motor, Ultrasunete Termografie si Camera Foto.
Dupa stabilirea defectului prin analiza FFT sau prin FASIT (Program de diagnoză automată a defectelor mașinii) ai optiunea de a efectua o Echilibrare Dinamica, iar pentru a stoca toate informatiile si a obtine un istoric complet poti crea o Ruta, folosind software-ul pe PC gratuit DDS si adaugarea pozelor si a imaginilor termografice.

A4900 – Vibrio M EX

Vibrometru, Analizor & Colector de Date pentru medii explozive

A4910 – Lubri

Monitorizare & Control Proces de Lubrifiere, Măsurători de Vibrații în Rută

A4300 – VA3 Pro

Vibrometru, Analizor Vibrații pe 3 Canale, Colector de Date în Rută & Echilibrări Dinamice

A4500 – VA5 Pro

Diagnoză Vibrații, Echilibrări Dinamice, Termografie, Măsurători în Rută

A4400 – VA4 Pro II

Vibrometru, Analizor Vibrații, Măsurare în Rută, Echilibrări Dinamice, Ultrasunete

Published On: 10/03/2020By

Related projects