aplicatii1

De ce să folosiți accelerometrul wireless?

Construcțiile și sursele dinamice industriale pot produce probleme de vibrații ale mediului pentru structurile adiacente și îndepărtate. Vibrațiile ridicate și așezările dinamice inacceptabile ar putea perturba dispozitivele și oamenii sensibili și chiar pot fi cauza unor daune structurale. Sursele dinamice, geologia unui sit și starea structurilor afectează vibrațiile solului și structurii. Fiecare șantier de construcție sau industrial este unic și necesită luarea în considerare a unor abordări specifice pe șantier pentru reducerea efectelor vibrațiilor ale activităților de construcții sau ale surselor de dinamică industrială asupra structurilor din jur. Monitorizarea și controlul vibrațiilor solului și structurale oferă posibilitatea de a selecta măsuri pentru prevenirea sau atenuarea problemelor de vibrație.

Accelerometrul nostru wireless vine cu o mare flexibilitate, utilizatorul poate alege și plasa cu ușurință acest dispozitiv pe site-ul de monitorizare.

Venind cu un zgomot foarte scăzut (45 µg/√Hz), acest dispozitiv oferă performanțe excelente

Streaming cu modul de măsurare Event-trigger (SET).

Utilizatorul poate selecta 4 niveluri de prag de declanșare pentru fiecare canal. Când accelerația pe un canal specificat depășește nivelul pragului de declanșare, înregistrarea și transmisia de date prin legătura fără fir vor începe

Rata de eșantionare a achiziției de date și durata când este atins nivelul pragului sunt setări ale utilizatorului. Durata de pre-declanșare este fixată la 1s, prin urmare utilizatorul poate vizualiza profilul maxim al accelerației.
Software-ul nostru de supraveghere BeanScape® este prevăzut cu un instrument avansat de analiză a datelor, FFT în timp real și viteza în timp real sunt afișate în același timp cu forma de undă de vibrație.

Monitorizare de la distanță și generare de alarme prin e-mail

Datorită protocolului nostru MQTT (un protocol HTTP ușor pentru aplicațiile IOT), utilizatorul poate avea cu ușurință acces de la distanță la accelerometrul Wilow care operează pe site-ul de monitorizare.

Noul nostru Gateway IOT vine cu conectivitate 4G și poate fi conectat la software-ul nostru BeanScape® .Versiunea cloud BeanScape® permite accesul multi-utilizator

Exemplu de raport transmis prin e-mail:

  • Raport vibratii: Click aici
  • Raport de viteză (conform DIN4150-3): Click aic

Senzorul wireless IOT oferă o mare flexibilitate. Utilizatorul poate alege și plasa accelerometrul wireless în funcție de evoluția șantierului (săpătură, demolare, 

Și cum rămâne cu alimentarea cu energie?

  • Noua noastră linie de produse Wilow® poate funcționa cu propria baterie, Beanair oferă și opțiuni de alimentare externă: Panou solar care poate fi conectat direct la Beandevice® Wilow®.