Măsurarea zgomotului

Zgomotul este un sunet nedorit sau dăunător. Instrumentul pentru măsurarea și analiza lui se numește sonometru. Mai mult decât atât, analizorul de zgomote poate identifica cu exactitate frecvențele căutate.

Doar măsurarea zgomotului nu este de ajuns, avem nevoie de o analiză. Astfel, utilizăm un sonometru de clasa 1 cu funcții de analiză în octave.
Sonometrele SVANTEK sunt totodată și analizoare în 1/1, 1/3 și opțional și în 1/6 sau 1/12 octave.

Cunoaștem cerințele clienților noștri și tocmai de aceea, sonometru de clasa 1 – SVAN 979 este în concordanță cu ultimul standard din domeniu (ISO 61672-2014), având posibilitatea de măsurare a curbei de zgomot, analiză tonalitate și alte funcții performante.

Produse

Sisteme de Monitorizare Online

Sistemele sunt destinate măsurării, monitorizării și analizei zgomotului. Acestea sunt sisteme permanente cu microfoane multiple, în funcție de aplicație.

Sonometre & Analizoare de Zgomote

Sonometre de Clasa 1 cu funcții de analiză în octave, în conformitate cu cele mai noi standarde. Performanța & Calitatea definesc produsele Svantek. Diferite modele pentru diferite sarcini.

Stații de Monitorizare Zgomot

Soluțiile de măsurare temporară sau definitivă reprezintă alegerea optimă pentru monitorizarea nivelului de zgomot. Pentru o analiză mai complexă, opțional se pot măsura și parametri meteo.

Sonometre Multicanal

Sarcinile complexe necesită aparatură de top, astfel aceste analizoare de semnale dinamice pot măsura cu ușurință până la 16 microfoane simultan. Aparatul se configurează în funcție de cerințele clientului.

Dozimetre Acustice

Fiecare lucrător din mediul industrial este expus la o anumită doză de zgomot. Dozimetrele acustice monitorizează această doză, iar la depășirea unei limite stabilite se pot lua măsuri de combatere.

Microfoane și Preamplificatoare

Sonometrele utilizează microfoane, iar acestea diferă în funcție de tipul de măsurători. Descoperă aici întreaga gamă necesară.

Dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de o ofertă, nu ezita să ne contactezi.