Dozimetre

SVAN 104

DOZIMETRU ZGOMOT

Dosimetrul de zgomot SV 104 oferă o funcționalitate incredibilă într-un instrument de stil compact. Instrumentul SV 104 este o nouă abordare revoluționară a monitorizării zgomotului în sănătate și securitate în muncă, oferind comentarii vocale și funcții de înregistrare a evenimentelor audio, care sunt un concept nou într-un instrument de această dimensiune. Datele de măsurare sunt stocate în siguranță în memoria mare de 8 GB, iar uimitorul ecran OLED afișează informații atât în ​​text, cât și sub formă grafică și oferă o vizibilitate excelentă chiar și în plină zi.

SVAN 104A

DOZIMETRU ZGOMOT

Dozimetru SV 104 funcții complexe într-un instrument compact. Instrumentul SV 104 este o nouă abordare revoluționară a monitorizării zgomotului și securității la locul de muncă oferind comentarii vocale și funcții de înregistrare a evenimentelor audio, acestea reprezentând un concept nou într-un instrument de această dimensiune. Datele de măsurare sunt stocate în siguranță în memoria mare de 8 GB, iar ecranul OLED afișează informații atât în ​​formă text cât și grafică și oferă o vizibilitate excelentă chiar și la lumina naturală.

SVAN 104 IS

DOZIMETRU VIBRAȚII ANTI-EX

Dozimetrul de vibrații SV 103 este dedicat măsurătorilor de vibrații mână-braț. Instrumentul respectă ISO 8041: 2005 și este alegerea ideală pentru efectuarea măsurătorilor în conformitate cu ISO 5349 și Directiva Europeană 2002/44 / CE.

 

 

 

 

SVAN 102+

DOZIMETRU ACUSTIC

Dosimetrul de zgomot cu două canale SV 102+ înlocuiește SV 102. A fost conceput pentru măsurarea exactă a expunerii la zgomot la ISO 9612 și MIRE (microfon în ureche reală) la ISO 11904-1. Metodologia MIRE necesită o analiză de 1/3 de octavă, o caracteristică disponibilă în mod unic în SV102 +.

 

 

SVAN 102A+

DOZIMETRU ZGOMOT

Dozimetrul cu două canale SV 102A + Class 1 prezintă o nouă abordare a metodelor de monitorizare acustică din domeniul sănătății și securității la locul de muncă. Acest dozimetru poate fi, de asemenea, utilizat ca un sonometru cu două canale Class1 și un analizor acustic în timp real pentru analiză de 1/1 și 1/3 octave.