VIBRIO IV

Aceasta este ultima versiune a celebrei linie de produse Vibrio. Vine cu o construcție mai robustă ca niciodată și cu aceeași eficiență de neegalat.

Vibrometru A4900 Vibrio poate efectua cele mai importante măsurători de vibrații. Acest vibrometru corespunde cu cerințele din standardul ISO 10816. Cu Vibrio M puteți efectua nu doar măsurători de vibrații, ci și analiza lor spectrală.

VIBRIO M EX

Vibrometru A4900 Vibrio M EX poate efectua cele mai importante masuratori de vibratii în mediu exploziv, acest vibrometru corespunde cu cerintele din standardul ISO 10816. Cu Vibrio puteti efectua masuratori de vibratii globale si analiza spectrala de vibratii. 

SVAN 106A

Analizorul de vibrații SV106A este destinat pentru măsurarea vibrațiilor la clădiri și pentru măsurători la corpul uman (HVM) pe șase canale analogice de intrare simultan. Instrumentul îndeplinește cerințele standardului ISO 8041-1: 2017 și este o alegere ideală pentru măsurători conform ISO 2631-1,2 & 5, ISO 5349 și directiva 2002/44 / CE a Parlamentului European.

SVAN 958A

Analizorul de zgomote și vibrații cu patru canale SVAN 958A este dedicat pentru toate aplicațiile care necesită evaluarea simultană a vibrațiilor și a sunetului din clasa 1. Fiecare dintre cele patru canale de intrare poate fi configurat independent pentru detectarea sunetului sau a vibrațiilor cu diferite filtre și constante de timp ale detectorului RMS, oferind utilizatorilor o flexibilitate enormă de măsurare.

SVAN 974

Analizorul de vibrații SVAN 974 este destinat măsurătorilor generale de vibrații și monitorizării stării mașinilor. Poate fi utilizat de consultanți, servicii de întreținere, departamente de cercetare și dezvoltare din industrie etc.

Instrumentul permite măsurări paralele de accelerație, viteză și deplasare. Trei profile de vibrații permit măsurători paralele cu filtre definite independent și constante de timp ale detectorului RMS. Fiecare profil oferă un număr semnificativ de rezultate (cum ar fi RMS, Peak sau Max).

SVAN 979

Analizorul de vibrații și zgomote SVAN 979, clasa 1, este destinat pentru măsurători de vibrații și acustice generale, monitorizarea zgomotului din mediul civil şi industrial, a siguranţei şi sanătăţii, prevenirea poluarii sonore asupra sanătăţii oamenilor din mediul ocupaţional.