Un analizor de vibrații este conceput pentru măsurători de vibrații sau alte semnale dinamice și analiza lor. Avantajul acestor analizoare este numărul de canale care se pot conecta, astfel o parte din canale vor măsura vibrații, altele temperatură, putere, etc. Măsurătorile se efectuează periodic, iar folosind colectarea de date în rută se păstrează un istoric complet de funcționare. Toate aparatele, opțional, pot efectua echilibrări dinamice in situ. Analizor de vibratii

VA5 PRO

Un singur aparat pentru toate masuratorile necesare unui utilaj dinamic rotativ! Economisesti timp cu noul VA5 PRO, cu o singura deplasare la un motor poti efectua Masuratori de Vibratii, Diagnoza de Vibratii, Run Up, Analiza Lubrifiere Rulmenti, Stetoscop (pentru analiza rulmenti), Bump Test, Analiza Curent Motor, Ultrasunete Termografie si Camera Foto.

VA3 PRO

Vibrometru si Analizor Vibratii A4300 VA3 Pro este un aparat dezvoltat de catre Adash pentru vibro-diagnoza și măsurători în rută. Intrarile permit conectarea a doua accelerometre uniaxiale sau a unui accelerometru triaxial. De asemenea o intrare este utilizata pentru conectare unui senzor de turatie.