Sistem de Monitorizare Conditia Masinii!

Spider este usor de utilizat, ofera rapiditate si precizie in inregistrarile efectuate, procesare si controlul vibratiilor in timp real.

Spider este un sistem modular, ideal pentru masuratori de vibratii in toate domeniile industriale, inclusiv pentru monitorizarea starii masinilor. Ideal pentru o varietate mare de industrii: Monitorizare stare masina, Aeronautica, Automotive, Aerospatial, Electronic, Militar si multe altele.

Introducere


Spider este usor de utilizat, ofera rapiditate si precizie in inregistrarile efectuate, procesare si controlul vibratiilor in timp real.

Hardware-ul Spider este ”state of the art” – de ultima generatie si datorita adaptabilitatii in tehnica masurarii vibratiilor. Aparatul Spider-80 contine conectori SMB cu un design unic special conceput pentru masuratori de semnal dinamic si monitorizare de la distanta.

Mai multe module Spider pot fi interconectate pentru a forma un sistem puternic pe mai multe canale de masurare. Cu multiple unitati Spider-80, se obtine un sistem ce poate avea intre 4-1024 canale de intrare, toate esantionate simultan. Mai multe module Spider pot fi sincronizate cu precizie prin protocolul IEEE 1588. Datele obtinute de la toate canalele de masurare sunt sincronizate in timp real in functie de domeniul de frecventa, pe un singur modul Spider sau pe mai multe unitati interconectate.

Modulele Spider-80 au urmatoarele tipuri de intrari: tensiune, sarcina si intrari IEPE ceea ce le face ideale pentru masuratori de socuri, vibratii, acustice sau pentru masuratori generale cu senzori ce cuprind iesiri in tensiune. Fiecare modul Spider-80 este echipat cu 8 canale de intrare si poate masura si inregistra cu precizie atat semnale dinamice cat si statice. Memoria flash de mare capacitate poate inregistra 8 canale simultan cu o frecventa pana la 102.4 kHz in timp real.

Spider poate fi alimentat prin: sursa externa AC/DC, retea Power-over-Ethernet (PoE) sau acumulatorul de rezerva intern. PoE ofera energia modulului prin reteaua de Ethernet, astfel incat nu sunt necesare cabluri de alimentare aditionale.     Modulele Spider-80 pot fi controlate de un PC sau sa functioneze in modul ”Black Box”(fara PC). Este necesar un PC numai pentru a instala modul de operare „Black-Box” pentru unitatea Spider astfel incat acesta sa poata functiona fara un PC. PC-ul este folosit doar pentru a configura unitatea Spider si pentru a descarca fisierele salvate. Capacitatea de a utiliza orice modul in functia de ”Black Box” este necesara amplasarea unitati cat mai aproape de obiectul masurat. Fiecare modul Spider are spatiul de stocare propriu – 4GB in care se afla sistemul de operare si datele masuratorilor. Aceasta structura garanteaza inregistrarea semnalelor la viteze mari. Hardware-ul Spider este supus unor teste de mediu, inclusiv EMI, temperatura, test de soc si de vibratii aleatorii


Performanta & Calitate

Spider este cel mai bun din clasa sa, cu cel mai mare domeniu dinamic fata de orice produs similar, cu o capacitate mare de memorare si un design robust pentru a fi utilizat in majoritatea domeniilor ce includ masuratori de vibratii. Spider promite sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte. Cu o tehnologie patentata, Spider-80 are un domeniu dinamic pana la 130 dB. Acest domeniu dinamic ridicat elimina amplificarea semnalelor care este necesara la sistemele de achizitie a datelor traditionale.

Spider-80 este de asemenea configurat cu o memorie flash RAM pentru stocare in masa a datelor. Designul ingenios elimina nevoia unui ventilator de racire a componentelor, astfel temperatura, consumul si zgomotul sunt drastic reduse.

Fiabilitate

Spider este conceput pentru a gestiona orice eroare de conectare fara pierderi de date. O baterie interna impiedica intreruperi de energie sau interferente electrice. Software-ul poate fi recuperat in siguranta la starea lui normala de functionare in cazul in care conexiunea cu PC-ul este intrerupta. Unitatea Spider contine un sistem permanent de detectie a defectelor acesteia, monitorizeaza senzorii pentru anormalitati sau defectiuni si detecteaza suprasarcina la intrarea in unitate.

Software EDM

Software-ul EDM este usor de utilizat si asigura comunicarea intre PC si Spider

Deschide

Solicită o ofertă de preț

Contactează-ne